Eco-Units

Je hebt extra ruimte nodig

Je bent op zoek naar meer ruimte, bijvoorbeeld een duurzame fietsenstalling, opbergruimte, uitgiftepunt, ontmoetingsruimte voor in de buurt of een natuurlijke werk- en relaxplek. Je wilt graag een flexibele oplossing die bovendien betaalbaar is. Kies dan voor een Eco-Unit.

Een Eco-Unit is een duurzaam en op maat verbouwde zeecontainer die bovendien zorgt voor meer groen in de directe omgeving.

Eco-Units zijn duurzaam en sociaal

Eco-Units geven jou de extra ruimte die je nodig hebt. De gerecyclede zeecontainers krijgen een nieuwe, sociale of groene bestemming, zijn betaalbaar en zorgen voor nieuwe natuur. Eco-Units hebben standaard een groen dak en bijenhotel. En gebruiken als het even kan zonne-energie. Zo krijg je de ruimte die je nodig hebt en zorg je voor extra groen en biodiversiteit.

Eco-Units zijn mobiel en kun je gemakkelijk plaatsen en verplaatsen. Je hebt er geen bouwvergunning voor nodig. Bovendien kies je met een Eco-Unit voor sociaal verantwoord ondernemen: elke Eco-Unit wordt gebouwd door medewerkers van sociale werkplaatsen en instellingen.

Eco-Units staan voor: meer ruimte, meer leefbaarheid en meer biodiversiteit en dat allemaal op een hippe, creatieve en duurzame manier.

Het bedrijf

Eco-Units is een sociale onderneming uit Overloon. Wij ondernemen sociaal, met een maatschappelijke missie. Wij willen maatschappelijke meerwaarde creëren, want met elkaar kunnen we onze leefomgeving veranderen en verbeteren. We willen laten zien dat commerciële bedrijfsvoering en een maatschappelijk hart wél hand in hand kunnen gaan. Het gaat voor ons om meer dan een duurzame Eco-Unit te maken; we willen ook anderen inspireren om sociaal te ondernemen.

Eigenaren: Bianca Pouw en Leon Gerrits

www.eco-units.nl
info@eco-units.nl
twitter: @eco_units
facebook: @ecoUnitsNL
instagram: eco_units