Maandag 24 september genoten zo’n 75 van onze leden van een fijne OVRV dag.
In de middag konden de gasten ervaren hoe het is om blind of slechtziend te zijn in het MuZieum te Nijmegen.
Was een geweldige ervaring en men verzocht ons om op hen te stemmen als leukste uitje van de ANWB. Natuurlijk mogen ook leden die er niet bij waren dat doen. Graag zelfs. Het MuZieum krijgt geen subsidie en kan dus goed een duwtje in de rug gebruiken.
Op de terugweg hebben bij Cafe De Wildeman een lekker borreluurtje mee mogen maken.
In de avond konden we genieten van de kookkunssten van Jaap en zijn team van Boompjes restaurant.
Na afloop is iedereen weer veilig thuis gekomen.

Namens het muZIEum:

Bedankt voor je bezoek aan het muZIEum!

We hopen dat het kijkje in de wereld van blinden en slechtzienden een bijzondere beleving voor je was. We zijn blij te melden dat het muZIEum wederom is genomineerd voor de ANWB-publieksprijs Leukste uitje van Gelderland 2019. Hebben wij jouw ogen geopend? Laat je stem hier tellen en maak meteen kans op een dagje uit voor het hele gezin. Bedankt voor jullie hulp!

Recensie over je bezoek
We horen graag wat je van je bezoek vond. Een korte enquête vind je hier. Bedankt alvast voor je reactie! Wil jij je ervaring met anderen delen? Dat stellen wij uiteraard zeer op prijs. Deel je mening op TripAdvisor of Facebook.

Blijf op de hoogte
Op de hoogte blijven van al het muZIEumnieuws en acties? Volg het muZIEum op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en LinkedIn of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Bijdragen aan het muZIEum
Zoals je tijdens je bezoek hebt ervaren, draagt het muZIEum bij aan bewustwording en werkgelegenheid voor blinden en slechtzienden. Wil je ons hierbij helpen? Neem contact met ons op via 024 – 200 10 50 om van gedachten te wisselen over mogelijkheden van sponsoring en samenwerking of doneer eenmalig. Alvast bedankt!

Tot ZIEns bij het muZIEum!