René van der Vleuten sleept trofee in de wacht.

Het was een spannende dag, 3 november 2017.

Samen met Van Eeden autoschade uit Cuijk en AVG uit Gennep was Globemilk/De Romkan van René van der Vleuten genomineerd voor de ondernemersprijs Land van Cuijk en Noord Limburg.

Deze prijs, die gesponsord wordt door o.a. de Rabobank land van Cuijk en Maasduinen wordt al vele jaren uitgereikt en diverse ondernemers uit het zuiden van de gemeente Boxmeer, het gebied van de ondernemersvereniging OVRV, gingen René voor in deze prestigieuze prijs. Denk bijvoorbeeld aan, René Brienen van “Onder de Boompjes”, De Olijfboomspecialist, Vivara, Lima, Laarakkers etc..

De drie genomineerden hebben al kennis genomen van elkaars bedrijven, gingen samen al naar het voetballen en hebben ook al een hapje gegeten. Ze vinden het leuk om in elkaars keuken te kunnen kijken en voelen zich nu reeds, ongeacht de uitslag van de avond, alle drie winnaars.

De drie genomineerden werden met hun partners met een heuse limousine thuis opgehaald en gedurende de reis mochten ze reeds van een heerlijk glas champagne genieten. Om 18.00 uur schoven ze aan, aan een heerlijk diner en kreeg de winnaar van verleden jaar de gelegenheid om zijn ervaringen van het afgelopen jaar te delen.

Ondertussen reed de bus van de OVRV via Vierlingsbeek naar Overloon waar collega’s en vrienden van René opgehaald werden om deze avond mee te maken.

Vanaf 19.30 uur stroomden de overige bezoekers binnen en om 20.00 uur nam de presentator van de avond, Niels Houtepen het woord en stelde hij de 3 genomineerden voor. Daarna met zijn allen de nieuwe Schouwburgzaal van Cuijk in en de spanning steeg steeds verder.

Er was betoverend entertainment en er werden filmpjes gedraaid. De 3 kregen de gelegenheid om hun verhaal te doen en na 2 uur was het eindelijk zover. De publieksprijs werd bekendgemaakt, en ondanks het feit dat velen van jullie de stem uitgebracht hebben op Rene, won hij deze prijs niet. Deze ging van AVG. Daarna kwam de echte prijs, de vakjury oordeelde dat René absoluut de winnaar was en er klonk een grandioos en welverdiend applaus door de schouwburgzaal.

De bar ging open en het feestje van René en uiteraard ook José, kon beginnen. Rond 24.00 uur trokken we richting Overloon waar het bij Feest café Bos tot in de late uurtjes verder ging .

Vrijdag 17 november a.s. zal vanaf 19.30 uur bij Feest café Bos een ondernemers café gehouden gaan worden ter ere van René. Eigenlijk een soort van receptie voor zijn collega’s maar vooral ook voor de andere inwoners van Overloon die hem de hand willen schudden en die het leuk vinden om zijn verhaal te aanhoren. Voel uzelf meer dan welkom.

 

Op de foto. De moeder van René deelt trots de felicitaties uit. Foto Michel Jansen.