Gezellige bijeenkomst OVRV in Sambeek

Gezellige bijeenkomst OVRV in Sambeek

Vrijdag 23-2 j.l. organiseerde de OVRV (Ondernemers Vereniging Regio Overloon-Vierlingsbeek) weer een ondernemerscafe.
Dit keer in het kader van de komende verkiezingen en bij (eet) cafe De Gouden Leeuw in Sambeek.

Alle politieke partijen van de gemeente Boxmeer waren aanwezig en kregen 2 minuten de tijd om een korte pitch te doen.
Van te voren was er een inspirerend gesprek tussen onze spreekstalmeester Lisette Verploegen en onze (ex) landelijke politicus Emilie Roemer.

Nadat alle partijen via de pitch hun uitganspunten kort hadden toegelicht en ze het belang van ondernemerschap in de lokale gemeenschap allemaal flink hadden aangezet, was er de mogelijkheid om bij de diverse partijen door middel van een speeddate, lekker informeel aan een statafel een op een te sparren. Daar kwamen voor allen zeer inspirerende zaken uit naar voren.
Natuurlijk horen bij een dergelijke bijeenkomst ook lekkere hapjes en drankjes en daarvan werd ook heerlijk genoten.
Degenen die een borreltje hadden gedronken werden na afloop netjes met de taxi naar huis gebracht.
Rond 24 uur waren allen weer huiswaarts alleen een kleine harde kern uit Sambeek hielp de uitbaters nog even met het afsluiten en in slaap sussen van de Leeuw.

Alle ondernemers die in het zuiden van gemeente Boxmeer wonen en elders een bedrijf hebben, of die in die dorpen een bedrijf hebben en daar of elders wonen, kunnen lid worden van de OVRV. Interesse? Kijk maar eens op www.ovrv.nl en wij komen graag een keertje met u praten.
De eerstvolgende bijeenkomst is een ondernemers ontbijt op donderdag 15-3 om 7.00 uur in de ochtend bij De Boompjes in Overloon.

 

Klik hier voor de foto’s…..