Op 7 en 8 september organiseren ZooParc Overloon en Restaurant Boompjes een uniek evenement: Dinner at the Zoo. Op deze bijzondere middag en avond krijgen onze gasten een luxe behandeling. De gasten worden ontvangen bij de entree van ZooParc Overloon. Na ontvangst krijgen zij, door middel van een rondleiding, een uniek kijkje in het park waarbij sommige dieren extra dichtbij bekeken kunnen worden. Na de rondleiding worden de gasten naar hun tafel gebracht waar zij zullen genieten van een heerlijk 3-gangen diner met uitzicht op de giraffen en mogelijk een brullende leeuw op de achtergrond! De gerechten worden verzorgd door de chefkok van Boompjes, Jaap Volman. Het 3-gangen diner is naast de 3 gerechten ook voorzien van amuses, passende wijnen en bonbons en andere zoetigheden bij de koffie of thee!
 
Dit evenement valt samen met het project wat de dierverzorgers van ZooParc Overloon dit jaar ondersteunen, namelijk de bescherming van de rode panda’s in het wild. Het gaat helaas niet zo goed met deze dieren. ZooParc Overloon ondersteunt een project in Nepal waarbij natuur wordt hersteld en onderzoek wordt gedaan naar het gedrag van de rode panda.
 
Praktische informatie:
Inloop: vanaf 16.00 uur
Start rondleidingen: 16.30
Start diner: om 18.30 worden de gasten naar hun tafels gebracht. Om 19.00 uur zal de eerste gang worden opgediend
Prijs: De kosten bedragen €87,50 per persoon. Dit is inclusief toegang tot het park vanaf 16.00 uur
 
Reserveren kan voor vrijdag 7 of zaterdag 8 september via s.van.den.heuvel@zooparcoverloon.nl. Het arrangement is zeer exclusief en er is nog beperkt plek beschikbaar, dus informeer snel, want vol is vol!