D'N TWIST

Genieten, genieten, genieten

Loes en Ronald hebben hun hectische bedrijf ingeruild voor deze gastvrije langgevelboerderij in Brabant.
’s Morgens zetten zij graag voor hun Bed & Breakfast gasten een heerlijk ontbijtje klaar. Zo kunt u heerlijk uitgerust aan uw dag beginnen.

Logeren in Brabantse sferen

De boerderij beschikt over negen ruime tweepersoonskamers. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Er is n kamer speciaal ingericht voor mindervaliden. De Bed & Breakfast is erg geliefd bij wandelaars, rustzoekers en natuurliefhebbers. Maar ook als u voor zaken in de buurt moet zijn, kunt u heerlijk uitgerust aan een drukke dag beginnen.

Ruimte voor groepen

D’n Twist biedt de ruimte aan groepen tot 18 personen. Er zijn negen ruime tweepersoonskamers met ieder een eigen badkamer en toilet. Er is een ruime keuken aanwezig, die van alle gemakken is voorzien. Er is een kamer met een televisie, boeken en spelletjes waar u heerlijk uw gang kan gaan en nog een kamer voor gezellig praatje. Buiten kunt u gebruik maken van de loungetuin, die afgesloten is voor andere gasten. Hier vindt u een lekkere ruime zithoek.

Terug naar de basis

Bij d’n Twist vind je ook een ruime camping met 25 plaatsen. Hier vindt u ook een gezellige blokhut en een stacaravan die ook tot de overnachtingsmogelijkheden behoren.

De camping beschikt over een zwembadje en diverse speelmogelijkheden voor de kinderen, zoals een zandbak, trampoline en speeltoestel.

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar D’n Twist?
Dat hoopten we al!

We vertellen u er graag meer over. Op onze website vindt u al meer informatie maar natuurlijk kunt u ons ook bellen of een bezoekje brengen. Wij verwelkomen u graag!

Kom gerust, blijf gerust, vertrek uitgerust

Loes en Ronald

Duivenbosweg 1, 5825 HR OVERLOON
T. +31 (0)485 381201
M. +31 (0)6 24381961
info@dntwist.nl