OVRV

Wegwerkzaamheden Maasbrug A73 tussen Cuijk en Malden in oktober

De Maasbrug van de A73 tussen Cuijk en Malden zal in oktober vier weekenden op rij worden afgesloten voor herstelwerkzaamheden.

In het kader van groot onderhoud voert aannemer Dura Vermeer in opdracht van Rijkswaterstaat wegwerkzaamheden uit op de Maasbrug van de A73. Op de Maasbrug van de A73 moet het gehele asfalt vervangen worden tussen Malden en Cuijk. Dit zal plaatsvinden in vier weekenden in oktober. De rijbaan wordt dan in zuidelijke richting volledig afgesloten en er worden grootschalige omleidingsroutes ingesteld.

OVRV

TC Loonse Duinen in Overloon viert veertigste verjaardag

Ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van Tennisvereniging Loonse Duinen in Overloon werd afgelopen zondag de nieuwe padelbaan geopend door vrijwilligers van de club. Padel is een combi van tennis en squash. Vervolgens werden jubilarissen in het zonnetje gezet.

OVRV

Boxmeer kent sluitende begroting voor 2017: ‘Positief en stabiel beeld’

Het college van B en W van de gemeente Boxmeer heeft deze week de begroting voor 2017 aangeboden aan de gemeenteraad.

De begroting en het meerjarenperspectief 2018-2020 zijn structureel en reëel sluitend. “Hebben het evenwicht weten te bewaren tussen lasten en inkomsten. Dat is met deze begroting gelukt en daar ben ik trots op”, aldus wethouder financiën Jeu Verstraaten (VDB/LO).