Petra Denen | P&O adviseur

Ik ben Petra Denen en werk als P&O adviseur, ik begeleid persoonlijke ontwikkeltrajecten en geef trainingen gericht op communicatie en samenwerking. Al deze werkvelden zijn gericht op ontwikkeling en groei op zowel persoonlijk vlak als organisatievlak.
Mijn motto: “Denk in mogelijkheden!”

Personeel en Organisatieadvies.
Ik voorkom frustratie met betrekking tot personeel. Denk hierbij aan conflicten, gedoe rondom langdurig verzuim, toepassen van wet en regelgeving. Door zaken aan de voorkant goed te regelen en periodiek met ondernemers te sparren over personeelsvraagstukken.
Ik ben ervan overtuigd dat je altijd moet streven naar win-win. Door zaken op de juiste manier bespreekbaar te maken en te regelen krijg je gemotiveerde medewerkers en meer werkplezier voor zowel de medewerker als de ondernemer. En niet geheel onbelangrijk :”Gemotiveerde medewerkers leveren meer resultaat!”.

Persoonlijke Ontwikkeling (coaching)
Ik begeleid persoonlijke ontwikkeltrajecten. Op het gebied van persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Hierin gaan we op zoek jouw eigen leiderschap en/of je persoonlijke missie. Deze ligt op het snijvlak van waar je goed in bent en wat je echt leuk vind om te doen. Middels een Plan van aanpak maken we het ook nog eens concreet.

Organisatie Ontwikkeling
Door een praktisch stappenplan maken we snel inzichtelijk wat nodig is in jouw organisatie.
Door gebruik te maken van de methode van Management Drives kan ik op een diepgaande en blijvende wijze ondersteunen in de ontwikkeling van organisaties en teams. Doelmatig en effectief.
Behalve een analyse van de samenwerking tussen teams en personen geeft het ook concrete handvatten voor verbetering.
Je bent in staat om als organisatie doelstellingen te halen, teams worden effectiever en individuen ontwikkelen zich op het gebied van leiderschap.

Contact
Petra Denen
Molenweg 17
5826 BZ Groeningen
Telefoon: 06-46902699
contact@petradenen.nl

KvK nr. 54576938
www.petradenen.nl