Hartelijk welkom bij de OVRV

De ondernemersvereniging voor ondernemers uit het zuidelijke deel van de Gemeente Boxmeer

Onze vereniging behartigt de belangen voor het MKB in de plaatsen Vierlingsbeek, Overloon, Holthees, Groeningen, Maashees, Vortum Mullem en Sambeek. Daarnaast brengen we ondernemers met elkaar in contact. We organiseren netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken en jaarlijks een gezellige feestavond.

Op deze site vindt u meer informatie over de OVRV, onze doelstellingen, activiteiten en uitgebreide informatie van onze leden.  Heeft u interesse in de OVRV kijk dan bij “Lid worden” om u aan te melden. Wanneer u vragen heeft of wilt reageren op een bericht stuur dan een e-mail naar ons secretariaat.

De OVRV bevordert met elkaar en voor elkaar het ondernemersklimaat voor de ondernemer. Diverse specialistische commissies vormen een spreekbuis voor de ondernemers met o.a. overheden, commerciële partners of andere partijen die direct of indirect invloed hebben op het ondernemen in de zuidelijke helft van de Gemeente Boxmeer.

Als OVRV vinden we het belangrijk dat ondernemers elkaar kennen. Zo weten zij prima wat er in de regio gebeurt en kunnen ze elkaar betrekken bij werkzaamheden. Dit om de bestedingen binnen het werkgebied van de OVRV te stimuleren.

We zetten de kerndoelen even voor u op een rij.

  • Het behartigen van de gezamenlijke belangen van de aangesloten leden.
  • Het onderhouden van contacten met de lokale en regionale overheden.
  • Door samenwerking trachten financiële voordelen voor leden te behalen.
  • Onderhouden van onderlinge contacten van de leden.
  • Het stimuleren van het ondernemersklimaat in het werkgebied.

Heeft u een bedrijf of bent u woonachtig in het zuiden van de Gemeente Boxmeer, dan verwelkomen wij u graag als lid.

Het bestuur