Bakkerij Degen

Bakkerij Degen is gelegen in het Brabantse Overloon. Het is een dorp met zo’n 4000 inwoners in een zeer bosrijke omgeving. Verder is Overloon bekend van zijn Oorlogsmuseum en Zoo park. Ook kun je er heerlijk op vakantie in een prachtige vakantie park, groepaccommodatie  of diverse campings .

Wij zijn de enige bakkerij in de gemeente Boxmeer waar alle lekkere brood en banketspecialiteiten op locatie worden gemaakt en verkocht . Uiteraard leveren wij ook aan diverse horeca instellingen in de regio en is ons brood bij de Jumbo’s in Venray verkrijgbaar.

Het assortiment bestaat uit brood, banket en vlaaien. We hebben een ruime serre met een prachtig uitzicht voor een heerlijk kopje koffie met een gebakje, warme snack of een belegd broodje te nuttigen. Alles natuurlijk uit eigen bakkerij. Tevens is er een groot terras.

Ook zijn we een oplaadpunt voor electrische fietsen, hier kunt u gratis gebruik van maken als u bij ons op het terras in of in de winkel bent.

De kwaliteit en service staan bovenaan lijstje. Verder werken wij met en volgens de HACCP norm(gecertificeerd door Foodcert).  Hiervoor vinden elk jaar  kwaliteitskeuringen plaats, uitgevoerd door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen.

Contactgegevens
Bakkerij Degen
Irenestraat 2
5825 CB Overloon
T: 0478-641214
E: mail@bakkerijdegen.nl


Openingstijden

Ma t/m vrij.  08.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag      08.00 uur – 16.00 uur
Zondag        Gesloten