Arie Laarakkers

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1975 richt het bedrijf zich op infrastructurele werken in zowel nieuwbouw, reconstructie en onderhoudswerken.

Het kantoor bevindt zich in Sambeek gelegen in de gemeente Boxmeer (Noord-Brabant) alwaar het bedrijf beschikt over een bedrijfsterrein met opslag, magazijn en kantoor. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid en modern machinepark, waarmee zij de huidige werkzaamheden prima ten uitvoer kan brengen.

Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV levert al 41 jaar een bijdrage aan verantwoorde en duurzame inrichting van openbare en private ruimtes.

Onze kernactiviteit bestaat uit het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van wegen, woongebieden en bedrijfsterreinen. Met de daarbijbehorende civiele technische werken zoals riolerings- en drainage werken. Projecten via openbare en onderhandse aanbestedingen.

Ook uitvoeringen op basis van Turn-key of Design-and-construct model.

Kennis, ervaring en ondernemerschap maken Aannemingsbedrijf Arie Laarakkers BV tot een succesvol partner, die bij eventuele problemen graag met u mee denkt en hiervoor een oplossing biedt.